Uitnodiging aan alle bewoners van het Rozenprieel: Voorjaarsactie! 
Uit de Rooskleurig:

Grote Voorjaarsactie zaterdag 16 en zondag 17 mei!
Maak de wijk schoner en mooier!Programma zaterdag 16 mei


11.00 uur Schoonmaakactie

Wethouder Chris van Velzen geeft om 11.00 uur het startsein op het Voortingplantsoen bij Buurthuis de Tulp voor de grote feestelijke voorjaarsactie. Vervolgens trekt er een veegploeg door de buurt. Aan de bewoners wordt gevraagd even naar buiten te komen en een keer hun eigen stoepje te vegen of even te helpen samen de pleintjes onderhanden te nemen.

12.00 uur Groen/opfleuractie

Het Geheime Groene Roos Gezelschap richt een kraam in waar u voorbeelden kunt krijgen over het zelf aanleggen van geveltuinen en gevelgroen en zij deelt zakjes met zaad en planten uit aan mensen die van plan zijn om een geveltuintje of een bloembak te maken. Vervolgens vinden her en der geheime groenacties in de buurt plaats. Daarbij wordt bewoners gevraagd het beheer van een stukje nieuw aangelegd groen (bijvoorbeeld boomkrans of bloembak) op zich te nemen en deze blijvend te onderhouden.

13.00 - 17.00 uur Rondje Roos: Buurtwandeling

De werkgroep kunst en cultuur organiseert een leuke en informatieve buurtwandeling waarin u kennismaakt met de geschiedenis van de buurt en de mensen die er wonen, en op plekken waar u anders nooit zou komen. De wandeling duurt drie uur. U kunt zich voor deze wandeling van te voren opgeven bij Gonda Koster ( info at gondakoster.nl ) of bij Joost Mulder
( Joost.Mulder at inter.nl.net )

14.00 - 17.00 uur

Diverse activiteiten in de buurt en op het Voortingplantsoen.


Programma zondag 17 mei

10.00-16.00 uur Rommel- en Plantenmarkt

Buurthuis de Tulp organiseert een grote rommel- en plantenmarkt met diverse activiteiten. Er zal live muziek zijn met optredens van een zanger uit de buurt. Ook hier kunt u tegen inlevering van een bon een gratis plant afhalen en krijgt u op vertoon van dezelfde bon ook korting als u meerdere planten wilt kopen.
Deze bon vindt u in de huis-aan-huis folder van de Voorjaarsactie die vorige week verspreid is.


Commentaar 
U mag na 90 dagen geen reactie meer achterlaten.