Herinrichting plein Voorhelmstraat bij Greinerschool 
Op maandag 29 maart begint aannemersbedrijf Wijcker Infra in opdracht van de gemeente Haarlem met het herinrichten van het plein naast de Greinerschool aan de Voorhelmstraat.

De werkzaamheden duren tot ongeveer eind april 2010. Het kan voorkomen dat de planning door weersomstandigheden aangepast moet worden. Als dit het geval is worden belanghebbenden hierover ingelicht.

De werkzaamheden bestaan uit:

* Het opbreken van het plein
* Het aanbrengen van sierbestrating op het plein
* Het vervangen van de huisaansluitingen op het riool
* Het aanbrengen van straatmeubilair en lichtmasten


Voor de werkzaamheden zullen er een tweetal depots ingericht worden. De parkeerplaatsen op de hoek van de Bakkerstraat en de Voorhelmstraat zullen als tijdelijk depot dienen. U wordt dan ook verzocht om uw auto daar vanaf 29 maart niet meer te parkeren. Tevens zullen de 2 parkeervakken op de hoek van de Krelagestraat/Voorhelmstraat ook als depot worden ingericht. U wordt verzocht om ook hier uw auto niet meer te parkeren vanaf 29 maart.

Vanaf 1 januari 2010 is de gemeente Haarlem eigenaar geworden van alle riool-huisaansluitingen vanaf de erfgrens tot aan het riool. Tijdens de werkzaamheden worden ook huisaansluitingen in dit gedeelte van de Voorhelmstraat vervangen door de aannemer.

Zie ook: Definitief ontwerp Voorhelmplein, 19 februari 2010

Commentaar 
U mag na 90 dagen geen reactie meer achterlaten.