Groene Workshop 
8-3-2010 - Uitnodiging, Groen, Ymere
We meldden het al eerder in de Agenda: op zaterdag 13 maart wordt er in het Rozenprieel wederom een groene workshop georganiseerd.

De workshop "Geveltuinen aanleggen" die het GGRG en Ymere vorig jaar organiseerden was een groot succes. Daarom wordt op zaterdag 13 maart opnieuw een workshop aangeboden. Dit jaar “Tegen de muur! of In de bak!”. In deze workshop leert u meer over de mogelijkheden en onmogelijkheden om meer groen voor uw huis aan te brengen.




Tijdens de workshop wordt 1 geveltuin aangelegd en 1 plantenbak inpgeplant, die past bij de gevel en de omgeving van de proefwoning. Hierbij wordt aandacht besteed aan de richtlijnen van de gemeente. Er wordt speciaal aandacht besteed aan het onderhoud dat nodig is na de winter. Daarna kunnen de deelnemers voor de eigen geveltuin of plantenbak een persoonlijk advies krijgen.

Aanmelden voor de workshop kon officieel tot 5 maart, maar u kunt natuurlijk altijd uw belangstelling voor een groene workshop kenbaar maken bij het GGRG. Wellicht is er toch nog een plaats in deze workshop, en anders wordt bij voldoende belangstelling eventueel een nieuwe workshop georganiseerd.

U kunt ook hulp krijgen voor uw eigen plantenbak of geveltuin op 20 maart tijdens de opschoondag in het Rozenprieel. Over de opschoondag leest u binnenkort meer.

Commentaar 
U mag na 90 dagen geen reactie meer achterlaten.